Javno predstavljanje programa Nacionalne službe za zapošljavanje – prijave

04. mart 2020.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Lokalna samouprava, Projekat

Nacionalna služba za zapošljavanje je prošlog petka objavila 5 novih konkursa (Javnih poziva) za realizaciju programa i mera aktivne politike zapošljavanja, s tim u vezi a u okviru Nacionalnog plana zapošljavanja za 2020. godinu, pomenuti  konkursi biće javno predstavljeni Srbobrancima.

Poziv da prisustvuju predstavljanju konkursa upućuje se poslodavcima, ali i svim zainteresovanim građanima koji žele da pokrenu sopstveni biznis. Cilj promocije je da se što više poslodavaca upozna sa planiranim programima i merama Nacionalne službe za zapošljavanje za 2020. godinu, kako bi dobili potpune informacije i odabrali program u skladu sa svojim potrebama. Na raspolaganju su sredstva za realizaciju programa stručne prakse, pripravnika, javnih radova, samozapošljavanja, subvencija za nova radna mesta, obuke na zahtev poslodavaca, sticanje praktičnih znanja kao i posebni programi za osobe sa invaliditetom.

Kao mesto održavanja prezentacije izabrana je sala Skupštine opštine Srbobran. Registracija učesnika počinje u 8:30, i potpuno je besplatna. “Molimo Vas da nam svoj dolazak na prezentaciju potvrdite najkasnije do ponedeljka, 9. marta na e-mail Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj opštine Srbobran: [email protected] Prilikom prijave napišite naziv poslodavca, adresu, broj telefona, e-mail i kontakt osobe koja će prisustvovati prezentaciji. Iskoristite priliku da se upoznate sa finansijskim olakšicama i podsticajima kojima možete unaprediti svoje poslovanje i ujedno doći do adekvatnih kadrova”, stoji u pozivu Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj opštine Srbobran.

Facebook Komentari