Dan Osnovne škole "Petar Drapšin"

Dan Osnovne škole “Petar Drapšin”

16. novembar 2023.

Mesto: Nadalj, Novi Sad, Srbobran, Turija

Kategorija: Škola

Dan Osnovne škole “Petar Drapšin” obeležen je u sportskoj sali u Turiji u sredu 15. novembra pred punim tribinama, koje su ispunili znatiželjni roditelji dece, ali i brojni nastavnici, predstavnici lokalne samouprave i njenih ustanova.

Učenici su za Dan Osnovne škole pripremili svečanu priredbu tokom koje su predstavili tek deo svojih znanja, talenata i veština, naučenih i razvijanih u turijskoj obrazovnoj ustanovi, naravno uz svesrdnu podršku uz učitelja i nastavnika.

Brojne roditelje, prijatelje škole, učenike i druge goste prva je pozdravila Branislava Zeremski, direktorka Osnovne škole, ne zaboravljajući da Dan škole čestita i starijim generacijama koje su se školovale u Turiji i u čijim će ličnim biografijama zauvek stajati da su pohađali Osnovnu školu “Petar Drapšin”.

Jedan od takvih je i Branislav Marjanović, danas uspešni poslovni čovek koji živi u Novom Sadu, ali ne zaboravlja odakle je krenuo i zbog toga pomaže svoju školu da bude uređena i komforna za sve njene učenike. Zbog svega učinjenog Marjanoviću je direktorka Branislava Zeremski uručila Zahvalnicu škole. Zahvalnicu za redovnu podršku ustanovi i opremanje dobio je u ime lokalne samouprave i Radivoj Debeljački, predsednik Opštine Srbobran.

Facebook Komentari