19. rođendan Udruženja BISER

Rođendan Udruženja BISER

29. septembar 2023.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Društvo, udruženje

Danas je proslavljen 19. rođendan Udruženja BISER, u sedištu ove organizacije u Proleterskoj ulici, na Vašarištu, bilo je vrlo živo, uz muziku, ples i rođendansku tortu, sa gostima iz Opštinske uprave, obeležen je važan datum.

Udruženje za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama “Biser” Srbobran, predstavlja za lokalnu samoupravu jedno od najvažnijih građanskih inicijativa, jer svojim radom u mnogome doprinosi društvu, potvrđeno je iz Opštine više puta, a danas je to ponovio i dr Ilija Gazepov, koji je uz kolegu Jovicu Andrća, obišao slavljenike, noseći poklone za rođendan Udruženja BISER.

“Štićenici ‘Bisera’ su moji omiljeni drugari, danas obeležavaju rođendan, ne udruženja nego institucije ‘Biser’, svi zajedno oni zaista jesu institucija. Lokalna samouprava dosta pomaže ovo društvo i nadam se da će sa istim tempom to i nastaviti. Tu smo da pomognemo u funkcionisanju ‘Bisera’ i svih članova, na svaki način, pogotovu volontera. Trudićemo se da volonteri imaju bolji status u našem društvu.

19. rođendan Udruženja BISER

Uvek se radujem kada dođem ovde. Već smo zakazali, najkasnije za 03. decembar, za njihov praznik, da ponovo budu pregledani. Želim mnogo uspeha svim ‘biserašima’, svim članovima, zaposlenima, volonterima, i očekujem da se u narednom periodu ostale institucije i pojedinci malo više uključe i da pomognu u radu i funkcionisanju ‘Bisera’. Oni imaju pravo na to, i zaslužuju to, a ja se nadam da ćemo svi zajedno uspeti. To su sve naša deca”, kazao je dr Ilija Gazepov, čestitajući u ime Opštine Srbobran 19. rođendan Udruženja BISER.

Članovi Opštinskog veća, u resoru sporta i omladine – Jovica Andrić, i zadužen za oblasti ekologije, socijalne zaštite, unapređenja položaja penzionera i verske zajednice – dr Ilija Gazepov, poželeli su Udruženju “Biser”, zaposlenima i štićenicima, da još dugo godina slave rođendane, srebrne i zlatne jubileje, i da im svaki put bude veselo kao što je to bilo za “punoletstvo”, odnosno 18. rođendan koji je u veselju obeležen 2022. godine.

Facebook Komentari