NIS odobrio sredstva za realizaciju projekata u Opštini Srbobran

24. oktobar 2017.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Deca, Konkurs, košarka, Lokalna samouprava, Projekat, Škola, Sport

Kompanija Naftna Industrija Srbije odobrila je finansijska sredstva za realizaciju čak četiri projekta iz naše opštine. Ukupno za Opštinu Srbobran NIS je izdvojio pet miliona dinara.

Korisnici sredstava biće Košarkaški klub Srboboran, Srbobranska inicijativa mladih, Osnovna škola “Jovan Jovanović Zmaj” i Udruženje za pomoć MNRO “Biser” Opštine Srbobran.Košarkaškom klubu je namenjeno milion dinara u svrhu nabavke koševa koji su namenjeni potrebama takmičara mlađih kategorija, kao i kupovina opreme za ozvučenje koja će biti korišćena za sportske i kulturne manifestacije. Sa takođe milion dinara biće pomognuta i Osnovna škola “Jovan Jovanović Zmaj”,  novac će biti iskorišćen za nabavku savremenih učionih sredstava: laptop računara, bele table i projektora. Ista količina novca ide i udruženju “Biser” za uređenje prostorija koje udruženje koristi kao i njihovo prilagođavanje potrebama mentalno nedovoljno razvijenih osoba kako bi mogli nesmetano da učestvuju u različitim korisnim radionicama. Srbobranska inicijativa mladih je za adaptaciju kancelarijskih prostorija i realizaciju celogodišnjeg plana dešavanja i manifestacija koje inicijativa planira na teritoriji cele opštine dobila dva miliona dinara.

Sem Srbobrana sredstva su dobili i Beograd, Niš, Čačak, Novi Sad, Zrenjanin, Pančevo, Kikinda, Žitište, Kanjiža i Novi Bečej. Na stranici zajednicizajedno.nis.eu možete videti kompletan spisak podržanih projekata i na taj način dobiti ideju da i sami konkurišete za neka sredstva.

Članak je deo projekta SrbobranDanas, sufinansiranog od strane opštine Srbobran.
Stavovi izneti u podržanom mediskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Facebook Komentari