Prodaja peleta - MG Komerc

Prodaja peleta – MG Komerc

Vrbas, Arčibalda Rajsa broj 3

064 6587 316

Trgovina na veliko i malo uz prevoz robe do kupca

Prodaja peleta je primarno opredeljenje firme MG Komerc doo iz Vrbasa. Sa ovim proizvodom pokriveno je tržište ne samo ovog naseljenog mesta, već i svih manjih i većih naselja u Bačkoj: Sombor, Kula, Odžaci, Bačka Topola, Srbobran, Temerin, Bečej, Bajmok, Mali Iđoš, Bačka Palanka i dr.

MG Komerc je generalni zastupnik brenda “Miran san” za teritoriju Vojvodine, preduzeća iz Ribarića (selo na granici s Crnom Gorom) koje se bavi proizvodnjom 100 odsto bukovog peleta, po čemu je ovaj proizvod jedinstven na tržištu. Uz to, prodajni objekat u Vrbasu nudi i druge vrste peleta, nekoliko proizvođača: Numanović goodwood pelet, Šišarka bukov pelet, Spačva pelet od hrasta, kao i Gebi pelet od ljuske suncokreta.

Prodaja peleta nije jedino što nudi MG Komerc

Širok asortiman robe može se pronaći u prodajnom objektu na adresi Arčibalda Rajsa broj 3. Sve za grejanje sa ložištem na jednom mestu:

  • pelet
  • briket
  • peći na pelet
  • peći na čvrsto gorivo (Tim Sistem, Spin Plam, MBS Smederevo, Trgoprodukt)
  • rešetke za peći
  • dimne cevi
  • štediše za peći
  • šamotne cigle za Alfu i MBS peći i dr.

Kupcima se nudi i usluga transporta robe na željenu lokaciju uz njen istovar, a postoji i mogućnost slaganje iste na zahtev.

Takođe, u ponudi se mogu naći i drugi proizvodi za kuću: pletena žica za ograđivanje, baštensko crevo za polivanje, prskalice, baštenki alati, drveni nasadi, komarnici, strune za trimer, ekseri svih dimenzija. Kovani program, dečije sanke, daske za peglanje, sušilice za veš itd.

Društvo sa ograničenom odgovornošću MG Komerc iz Vrbasa, postoji od 15. januara 2002. godine, konstantno beleži rast prodaje i širi tržište u Vojvodini. Za više od dve decenije uspešnog poslovanja, pored svih turbulentnih godina, izazovnih vremena, preduzeće je imalo samo jednu viziju – zadovoljnog kupca.

MG Komerc doo

Facebook Komentari