POLUGA EXTREME Caffe za vrhunski užitak cele porodice

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Ugostiteljstvo

Svetog Save 9, Nadalj

069737897

Od nedavno je u Nadalju za posetioce otvoren potpuno nov ugostiteljski objekat, POLUGA EXTREME Caffe. Smešten u ulici Svetog Save, na broju 9, ovaj kafić nudi više nego brojni objekti slične namene u široj okolini, pa i više od onoga što se očekuje.

Kako je prvi biznis mlade porodice Poluga bio frizersko-kozmetički salon, koji nudi kvalitetne tretmane za celo telo, pojavila se potreba da mu se priključi i lokal gde bi oni koji čekaju na red, ili su u pratnji nekog od korisnika usluga, imali gde da provedu svoje vreme ugodno. Za te potrebe uređen je prelep ambijent zbog kog verujemo da će dolaziti i oni kojima šišanje i masaže nisu prvi izbor.

Novoizgrađeni objekat poseduje velike staklene površine, zbog kojih se čini da je već prostrani Caffe mnogo veći, a zbog količine svetla koja u njega dopire raspoloženje čini još boljim. Lokal se nastavlja u prostranu baštu iz koje pogled posetilaca automatski ide ka bujnom zelenilu dvorišnog voćnjaka, zbog koga celokupni ambijent jeste još privlačniji. Kada se tome doda da je ispred lokala prostran uređen parking, a da u dvorištu postoji i mini dečije igralište, jasno je kako su vlasnici mislili na sve sa namerom da posetioce ugoste na najbolji način.

Ono čime se POLUGA EXTREME Caffe može pohvaliti su najkvalitetnije italijanske kafe kao i aparati za njihovu pripremu, kako bi ugođaj pri ispijanju iste bio maksimalan. Kako mladi ugostitelji Karolina i Srđan Poluga ističu, želja im je da njihov kafić bude mesto gde će uživati cela porodica, zbog čega u ponudi imaju najrazličitije domaće sokove, ceđeno voće, kolače, Plazma šejkove, a za one koji uživaju u pivu na raspolaganju je viša vrsta ovog pića, kao naravno i sveže točeno. Na posletku, za one koji su u žurbi, tu je i kafa za poneti.

“Želja nam je bila da u našem mestu ponudimo nešto bolje, kako bi i naši ljudi imali gde da dođu u slobodno vreme i uživaju u kvalitetnom piću i lepom ambijentu. To je takođe mesto gde naši sugrađani mogu dovesti svoje goste, naravno i decu, imamo igralište za njih sa sve peskom i trambolinom, i da uz relaksirajuću stranu muziku svi zajedno provedu dan na najlepši mogući način”, otkriva nam vlasnik kafića, Srđan Poluga.

Ovu priliku iskoristio je da pozove sve građane naše opštine, ali i one koji to nisu, da posete POLUGA EXTREME Caffe, sigurno je da se neće pokajati, a vrlo je verovatno da će poželeti ponovo da dođu.

Facebook Komentari