POLUGA EXTREME frizersko-kozmetički salon

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Usluge

Svetog Save 9, Nadalj

069737897

U srbobranskoj opštini postoji salon lepote koji po kvalitetu i raznovrsnosti svojih usluga ne zaostaje za najprestižnijim lokalima slične namena u velikim gradovima, a reč je o POLUGA EXTREME frizersko-kozmetičkom salonu, u ulici Svetog Save broj 9, u Nadalju.

Njegovi vlasnici, Karolina i Srđan Poluga, uložili su značajna finansijska sredstva i svoje višegodišnje iskustvo u oblikovanju kose, nezi lica i tela, ne bi li svojim sugrađanima ponudili najbolju uslugu na korak od doma. Mladi bračni par veliku pažnju poklonio je sticanju znanja i sertifikata u ovim oblastima, a proizvodi i oprema koje koriste u svom radu široko su poznati po svom kvalitetu i pouzdanosti, što uz ljubazno i stručno osoblje, sve zajedno čini paket usluga i tretman kakav zaslužuje svako od nas.

U širokoj paleti usloga koji se mogu pronaći u POLUGA EXTREME salonu, uz negu i oblikovanje kose za žene i muškarce, nalaze se i: masaže, tretmani lica, profesionalno šminkanje, body art, nadogradnja trepavica, nadogradnja obrva, hladna depilacija voskom, Lycon depilacija…

Na jednom mestu moguće je zadovoljiti sve potrebe kada je u pitanju nega kože i kose, bilo da se spremate za venčanje, neku proslavu, ili da vam je potrebno opuštanje, želite da unapredite svoj izgled, otklonite nesavršenosti, ili prosto želite da budete lepši sebi i dragim osobama.

Važno je napomenuti da salon raspolaže sa najnovijom savremenim aparatima koja nudi čitav set mogućnosti u sveri kozmetičkih tretmana, što nema ni jedan drugi salon, ne samo u sredini kojoj pripada, već i u mnogim opštinama u okruženju.

Svoju posetu salonu možete zakazati putem telefona: 069 737 897; takođe posetite njihove stranice na facebook i instragam društvenim mrežama, a u nastavku možete pronaći i cenovnik sa svim uslugama koje pruža POLUGA EXTREME:

Dobrodošli ste u POLUGA EXTREME frizersko-kozmetički salon, gde vas sa radošću očekuje tim kreativnih i stručnih mladih ljudi.

 

 

Facebook Komentari