MINERA PARKET – postavljanje parketa, laminata i drugih podnih obloga

Mesto: Srbobran

Kategorija: Građevinarstvo

Srbobran

064 2332 226

Postavljanje parketa laminata i drugih podnih obloga. Parketi, laminati i druge podne obloge imaju veliki uticaj na kvalitet privatnih i poslovnih prostora. Vaš odabir zavisi od zahtevnosti u kvalitetu i trajnosti.

Stučno postavljanje parketa, laminata i drugih podnih obloga.

Parket vam je uništen, ogreban i bez sjaja? Pozovite nas i vratićemo mu stari sjaj.

U našoj ponudi možete pronaći usluge postavljanja parketa, postavljanja laminata, kao i usluge hoblovanja i lakiranja parketa. Naši majstori su obučeni za rad sa različitim vrstama parketa i laminata, tako da možemo da odgovorimo na sve Vaše potrebe.

Postavljanje parketa po najsavremenijim metodama

Naš tim koristi najsavremenije metode postavljanja parketa, što garantuje dugotrajnost i trajnost Vašeg poda. Uvek koristimo kvalitetne materijale i opremu, kako bismo osigurali maksimalan kvalitet rada.

Postavljanje parketa cena. Kvalitetna usluga po pristupačnim cenama

Naša usluga je kvalitetna i pouzdana, a cene su pristupačne. Uvek smo spremni da Vam izađemo u susret i da Vam ponudimo najbolju moguću ponudu.

Nudimo najkvalitetnije parketarske usluge postavljanja, hoblovanja i lakiranja svih vrsta parketa i drvenih podova kao i postavljanje gotovih podnih obloga. Takođe radimo postavke stepeništa, postavljanje mozaika i bordura po Vašim željama.

Naša firma Vam stoji na usluzi, jer se uvek trudimo da svojim klijentima ponudimo samo najbolje.

Dolazimo po pozivu u sva mesta Vojvodine.

Srbobran, Vrbas, Bečej, Kula, Novi Sad, Bačka Topola, Beograd, Kikinda, Sombor, Zrenjanin i ostala manja mesta.

Najčešce tip slaganja parketa

  • Brodski pod je najklasičniji način slaganja parketa. Daske se slažu paralelno jedna pored druge, u jednom ili više redova. Brodski pod je jednostavan za postavljanje i održavanje, i odgovara svim vrstama prostora.
  • Riblja kost je elegantan i sofisticiran način slaganja parketa. Daske se slažu dijagonalno jedna pored druge, u obliku romba. Riblja kost je pogodna za veće prostorije, jer stvara iluziju većeg prostora.
  • Šah polje je još jedan elegantan način slaganja parketa. Daske se slažu dijagonalno jedna pored druge, ali u obliku kvadrata. Šah polje je pogodno za prostorije sa nepravilnim oblikom.
  • Mozaik je dekorativan način slaganja parketa. Daske se slažu u različitim oblicima i veličinama, kako bi se stvorio jedinstven uzorak. Mozaik je pogodan za prostorije sa specifičnim dizajnom.
  • Naizmenični slog je jednostavan način slaganja parketa. Daske se slažu u dva reda, jedan pored drugog, ali u suprotnim smerovima. Naizmenični slog je pogodan za sve vrste prostora.

Osim ovih osnovnih načina slaganja, postoje i brojni drugi, koji se mogu prilagoditi vašim specifičnim potrebama i željama.

Prilikom odabira načina slaganja parketa, treba uzeti u obzir nekoliko faktora, kao što su veličina prostorije, njen oblik, stil enterijera, i lični ukus.

Dugogodišnje iskustvo uz kvalitetan i profesionalan rad i povoljne cene.

Pozovite nas!

tel: 064 2332 226

i zapratite na instagramu: https://www.instagram.com/mineraparket/

Facebook Komentari