Mnogi od Vas prate kulinarsku emisiju “Kuhinja moga kraja”, u kojoj se žene iz svih krajeva Srbije predstavljaju kulinarskim specjalitetima svog geografskog porekla, a u poslednjoj epizodi učesnica iz Srbobrana, Jelena Marić je svojim umećem predstavila Bačku i našu opštinu.
Sedma epizoda četvrte sezone ove gledane emisije, predstavila nam je detaljno Jelenu, njen život i naravno sam Srbobran. Kultura i način življenja Srbobranaca lepo i zanimljivo su prikazani u ovom jednočasovnom zabavnom programu. Tokom uvodnog dela emisije detaljnije ćete upoznati sa Jelenom, njenim poslom i životom, gde nam ona sve što objašnjava upotpunjuje simpatičnim anegdotama koje emisiji daju jedan topao i prisan ton.

Jelena iako najmlađa učesnica serijala, napravila je najzanimljiviji i najlepši doček svojim koleginicama domaćicama. Ona je ne tako davno sa svojim verenikom Aleksandrom pokrenula privatni biznis uzgoj koza, od čijeg mleka pravi sireve i mlečne prehrambene proizvode za čiju recepturu je sama odgovorna. Sem sireva, koje i proizvodi u svojoj mlekari CARPE DIEM, Jelena je spremila i ručak koji opet izgleda neobčno, ali su sastojci naravno naši domaći. Da se predstavi sa svojim autentičnim, a opet Vojvođanskim, specijalitetima aranžiranim na jedan moderan način, apsolutno pozdravljamo i zaslužuje najvišu ocenu.

U atmosveri vojvođanskog salaša na obali kanala Dunav-Tisa-Dunav, da upotpune ugođaj našoj srbobranki pritekli su u pomoć i mladi Bardovci, iz istoimenog kulturno-umetničkog društva. Naravno da su njeni gosti bili oduševljeni svim upriličenim, a sigurno ćete i Vi ako pogledate ovu epizodu “Kuhinja moga kraja”.