Sve za kolače po super cenama ove nedelje u Plus Cash&Carry-ju u Kuli

28. decembar 2021.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Privreda

Bliži nam se kraj godine i neizbežna priprema bogate novogodišnje trpeze kojoj prethodi velika nabavka. Kako bi se smanjili tradicionalno visoki troškovi na kraju godine, potrošači iz Srbobrana, Vrbasa, Kule i okolnih mesta ovih dana posećuju Plus Cash&Carry koji se nalazi u Kuli, na samom ulazu sa leve strane, kada se ide iz Vrbasa.

Za Novu godinu je neizbežna priprema sarme, a Plus Cash&Carry ove nedelje nudi kiseli kupus u glavici po ceni od 144,99 dinara po kilogramu. Takođe, ovde možete da pronađete i StorkImes dimljenu pečenicu po ceni od 699,99 dinara po kilogramu, šampanjac Torley za 299,99, vino Ždrepčeva krv za 249,99 dinara i mnoge druge proizvode koji će obogatiti vašu trpezu za najluđu noć.

Za pripremu kolača možete kupiti mlevenu Plazmu 400+100 grama za 259,99 dinara, Dijamant stoni margarin po ceni od 56,99 dinara, šlag kremu od vanile za 49,99, šećer u prahu od 250 grama po ceni od 34,90 dinara, Menaž čokoladu za kuvanje za 169,99, svetle i tamne kore za tortu od 700 grama po ceni od 299,99 dinara i druge sastojke za poslastice po super cenama.

U Plus Cash&Carry-ju u Kuli takođe možete da pronađete veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića, a svakog dana u ponudi su i sveže meso, gotova jela, hleb i peciva, voće i povrće i proizvodi iz poslastičarnice i ribarnice.

Ukoliko kupujete na veliko, obaveštavamo vas da Plus Cash&Carry nudi izuzetne uslove i pogodnosti za veliku kupovinu i profesionalne kupce.

Celu ovonedeljnu ponudu pogledajte u aktuelnom lifletu:

 

Facebook Komentari