Saradnja Crvenog krsta sa Bankom hrane Irig, lokalnom samoupravom i JKP “Graditelj”

23. avgust 2021.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Zdravlje

Još jednom je ostvarena saradnja Crvenog krsta Srbobran i Banke hrane iz Iriga, uz angažovanje i posredovanje Opštine Srbobran i Javnog komunalnog preduzeća “Graditelj”, a ogleda se u donaciji od 800 flašica “Ice Tea” napitka.

Crveni krst je navedenu količinu ledenog čaja, u pakovanjima od pola litra, delio građanima cele opštine, na četiri lokacije, dve u Srbobranu i na po jednoj u Turiji i Nadalju. Donaciju je Banci hrane uputila kompanija “Nektar”, i kako je najavljeno, nije poslednja koja će biti upućena u Srbobran do kraja godine.

Pored podele građanima, kao osveženje u vrelom letnjem danu, određena količina je poklonjena Udruženju za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama “Biser”, kako bi i njihovi štićenici, korisnici Dnevnog boravka, takođe dobili prijatno osveženje.

Važno je napomenuti da Crveni krst Srbobran planira održavanje još jedne letnje akcije dobrovoljnog davanja krvi. Ona će se održati u srbobranskom Malom pozorištu 9.  septembra, te se ovim putem upućuje molba davaocima krvi, da se tog dana odazovu i učine humani čin.

Facebook Komentari