Veterani pobedili beogradski tim 2:0

08. jun 2020.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Fudbal, Sport

Fudbalski susret dve bratske ekipe veterana, iz Srbobrana i beogradske opštine Rušanj, održan je u subotu u pola šest poslepodne, a rezultatsku prevagu u ovom duelu napravili su domaći igrači.

Utakmica je bila veoma borbena, kako obično i biva kad snage odmeravaju ova dva tima, ali ipak je vladala fer igra i korektan odnos suprotstavljenih ekipa. Prvi gol na meču postigao je bek Srbobranaca, Šijačić, posle solo prodora polovinom prvog poluvremena.

Drugi pogodak na meču, ujedno i poslednji, došao je dosta kasnije. Gol je postigao Dejan Filipovoć, posle rezantnog udarca sa dvadesetak metara, čime je postavio i rezultat utakmice 2:0 za Veterane Srbobran. Po odigranoj utakmici igrači obe ekipe zajedno su se uputili u prostorije kluba iz Šumice, gde su uz večeru, piće i muziku nastavili druženje do duboko u noć.

Akteri ove utakmice se pripremaju za nove okršaje zakazane za 27. jun u Vlasenici, Republika Srpska, gde će osim već pomenutih ekipa iz Rušnja i Srbobrana, nastupati i ekipa “Drina” iz Zvornika, kao i domaći sastav FK “Vlasenica”. Reč je o turniru Prijateljstva koji se u relativno nepromenjenom sastavu održava već 6. put.

Sastav ekipe “Veterani Srbobran” na subotnjem meču: Suzić, Kuprešanin, Komlenić, Šijačić, Muminović, Gerdijan, Ćorić, Lalić, D. Filipović, D. Jandrić, M. Jandrić, Barna, Kobilarov, Rogić, Mandža i Mijić.

Facebook Komentari