Prijave za EKO KAMP Udruženja BISER

03. jul 2024.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Društvo

Udruženje za pomoć MNRO “Biser” iz Srbobrana organizuje 19. Eko kamp uz podršku Ministarstva za rad, boračka i socijalna pitanja i Saveza MNRO AP Vojvodine, pod nazivom „Pusti brige – pokreni vijuge“.

Eko kamp je inkluzivnog karaktera i u njemu učestvuju deca tipične populacije, kao i deca, mladi i odrasli sa smetnjama u razvoju.

Kamp počinje 29. jula i traje do 2. avgusta 2024. godine u „Šumici“ na Vašarištu na teritoriji Opštine Srbobran. Učesnici će dolaziti svakodnevno od 9.00 časova i boraviti na kampu do 15.00. Cena kotizacije za učešće je 200 dinara po danu boravka na Eko kampu.

Cilj Eko kampa je poboljšanje socijalizacije, interakcije dece, mladih i odraslih sa smetnjama u razvoju, otklanjanje predrasuda i poboljšanje stepena uključenosti u razne aktivnosti edukativnog, sportsko-rekreativnog i kreativnog tipa.

Kao i svake godine, kamp će posetiti Udruženja za pomoć mentalno nedovoljno razvijenih osoba sa teritorije cele Vojvodine, a očekuje se i veliki broj volontera koji pružaju podršku i pomoć tokom realizacije kampa.

Pozivamo sve zainteresovane učesnike da se prijave na broj telefona 062 1079 966 ili na adrese u Srbobranu: Proleterska 4 i Skopljanska 5. Pozivamo i one koje žele da pomognu u organizaciji i realizaciji kampa, odnosno volontere, koji se mogu prijaviti putem maila [email protected] ili na broj telefona 064 200 2080.

Takođe, pozivamo i preduzeća koja su zainteresovana da sponzorišu Eko kamp da nam se jave putem maila [email protected] ili na broj telefona 064 200 2080 i na taj način unaprede svoj status odgovornog preduzetništva. Radujemo se ponovnom druženju u prirodi!

Facebook Komentari