Vukovci stigli u Sutomore

21. jun 2024.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Deca, Lokalna samouprava

I ove godine, po tradiciji, najbolji đaci srbobranskih škola nagrađeni su besplatnim letovanjem u Sutomoru, koje za Vukovce obezbeđuje Opština Srbobran. U „Odmaralištu Srbobran“, kraj same plaže, đake je dočekao predsednik Opštine, Radivoj Debeljački, gde im je poželeo prijatan i nezaboravan odmor.

“Ovi mladi ljudi, najbolji među najboljima, zaslužuju da budu nagrađeni za svoj trud, rad i rezultate. Oni su naša budućnost, oni će unapređivati naš grad, i već sada lokalna samouorava želi da im ovom nagradom stavi do znanja da se rad isplati i da bez obrazovanja nema napretka.

Opština Srbobran ulaže u škole, pokušava da stvori uslove da svi đaci pokažu svoje talente i znanja, jer samo tako možemo očekivati još bolju budućnost “, rekao je danas u Sutomoru Radivoj Debeljački.

Nagradno letovanje dobar je motiv za one odlične, ili čak vrlo dobre učenike, koji mogu više, da to i pokažu. Deca već u najranijim godinama treba da nauče kako marljivo učenje i zalaganje umeju da budu vrednovani, a ovo je odličan primer toga.

Facebook Komentari