Gimnazija ispratila svoje maturante

16. jun 2024.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Škola

Posle nekoliko godina Gimnazija i stručna škola “Svetozar Miletić” u Srbobranu održala je svečanost dodele diploma maturantima na Trgu republike, u subotu, 15. juna 2024, pred velikim brojem posetilaca namernika i slučajnih prolaznika, koji su po lepom danu svedočili važnom trenutku u životu dvadesetak svršenih srednjoškolaca.

Direktorka škole Jasmina Šeguljev, pozdravila je okupljene, ali je ipak u svom obraćanju pažnju posvetila onima zbog kojih je ova svečanost i priređena. “Moji maturanti znaju da ja nisam neko ko voli velike govore, i da kad pričam to radim iz srca. Izuzetno sam ponosna što danas ispraćam još jednu generaciju naših divnih učenika, divnih mladih ljudi. Mogu vam samo reći da ostanete svoji i jedinstveni, sačuvajte zrno deteta u sebi koje još uvek imate, živite svaki dan kao da je poslednji i ne dajte nikom da vam pokvari snove koje danas imate. Svaku sreću vam želim u daljem školovanju i budućem životu”, čestitajući maturantima rekla je Jasmina Šeguljev.

Skupu su se obratile i razredne starešine, kao i učenica Tamara Kasa koja je govorila u ime svih maturanata. Među maturantima su bili učenici dva odeljenja, Gimnazije – opšti tip IV1 razred, i Trgovački tehničari – III stepen, III2 razred.

Bini u centralnom delu Trga republike, pristupali su jedan po jedan učenik kako bi im čestitali, prvo razredne starešeine iz čijih ruku su preuzimali diplome, a zatim i direktorka škole. Na posletku su uručene diplome i pokloni odličnim učenicima i naravno đacima generacije, a to su Anđela Smajić (IV1) i Bojana Erkić (III2).

Više fotografija možete pronaći prateći LINK.

Facebook Komentari