XLII zasedanje Skupštine bilo je poslednje u ovom sazivu

24. maj 2024.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Lokalna samouprava

Sednica Skupštine opštine Srbobran je danas poslednji put zasedala u ovom sazivu, predsednica Milena Alargić je otvorila sednicu sa dnevnim redom od pet tačaka, između ostalog se raspravljalo o otuđenju građevinskog zemljišta – katastarskih parcela broj 4984 6 i 4984 9, kao i broj 11364/3 u K.O. Srbobran.

Poslednja sednica pred lokalne izbore zakazane za 2. jun, bila je prilika i za osvrt na četvorogodišnji rad lokalnog parlamenta, koji je dao Radivoj Debeljački, predsednik Opštine Srbobran.

“Hvala odbornicima Skupštine opštine Srbobran na saradnji i svemu onome što su uradili u prethodne četiri godine, a to se pre svega odnosi na donošenja veoma važenih odluka za sve naše građane. Srbobran je u poslednje četiri godine postao drugačiji, menja se, i nadam se da nas i u narednom periodu očekuje veoma dinamičan razvoj.

Naše odbornice i odbornici donosili su odluke koje su bile osnova za sve ono što se radilo, gradilo i stvaralo u našoj opštini. Pod tim podrazumevam ravnomeran razvoj Turije, Nadalja i Srbobrana, i zaista smo se trudili da na sve načine priđemo sugrađanima i da sve odluke koje smo doneli u ovom sazivu budu u interesu svih građana. Ponosan sam na ono što smo uradili, nadam se da će građani to znati da prepoznaju i nagrade na sledećim lokalnim izborima, zakazanim za 2. jun.

Kandidujemo politiku koja je sve odluke koje smo doneli u lokalnom parlamentu i realizovala kroz izvršnu vlast na lokalu, ponosam sam što sam bio deo toga, i nadam se da će i u narednom periodu ostati ista konstelacija snaga, koja je zaista doprinela tome da Srbobran počne da se razvija, da se to jasno vidi. Jednako važne bile su i one odluke čija realizacija se nije ‘videla’ na ulicama, na trgovima, a to su odluke koje su unapređivale kvalitet života građana ili im bile podrška, kao što je bila odluka koja se odnosila na pružanje novčane podrške bračnim parovima koji se odluče na vantelesnu oplodnju”, rekao je nakon poslednje sednice Skupštine opštine Srbobran Debeljački.

Facebook Komentari