Rekonstrukcija ulice Miloša Crnjanskog

Rekonstrukcija ulice Miloša Crnjanskog

21. maj 2024.

Mesto: Beograd, Nadalj, Novi Sad, Srbobran, Turija

Kategorija: Lokalna samouprava, Saobraćaj

Saobraćajnica u samom centru Srbobrana koja se naslanja na Trg slobode, ulica Miloša Crnjanskog, u samo dva dana menja izgled zahvaljujući posvećenom radu putara. Pohvalio ih je danas i predsednik Opštine Srbobran, Radivoj Debeljački, dok je sa direktorom JKP “Graditelj“, Milošem Jovanovićem, obilazio radove.

rekonstrukcija ulica

“Tokom protekle četiri godine imali smo jako puno radova u našim ulicama, sad je konačno došla na red i ulica Miloša Crnjanskog. Nakon nekoliko decenija iščekivanja, započeli smo rekonstrukciju, ne samo saobraćajnice, već i parkinga na njenom početku. Ova ulica je dosta frekventna, jer spaja put ka Vrbasu sa centrom Srbobrana, zato i jeste bilo važno da se uradi njena rekonstrukcija.

Sad smo već prešli broj od trideset ulica u celoj opštini, a imamo i primere u Nadalju gde smo izgradili nove puteve u ulicama koje nikada ranije nisu bile asfaltirane. Mislim da smo dosta toga učinili da promenimo stanje naše saobraćajne infrastrukture, a napomenuo bih, jer je vrlo važno da naši građani znaju, da nećemo stati na ovome”, rekao je Debeljački. Obavestio nas je da se trenutno priprema projektno tehnička dokumentacija za rekonstrukciju još deset ulica, posao za koji se nada da će biti gotov do kraja godine, kako bi se što pre ušlo u realizaciju.

Rekonstrukcija ulice Miloša Crnjanskog

“U najvećoj meri to su ulice koje, poput Miloša Crnjanskog, vode ka Vrbasu, ali i neke druge u užem centralnom jezgru Srbobrana. Želimo da Srbobran, Turija i Nadalj budu mesta kakva naši građani zaslužuju, znači uređena naselja, sa dobrom putnom infrastrukturom. Znamo da imamo još dosta posla na tom polju, ali ćemo se truditi da budemo na visini zadatka, kako bi sve ulice bile u stanju kakvo je sad u ulici Miloša Crnjanskog”, dodao je predsednik Radivoj Debeljački.

Facebook Komentari