Audicija za takmičenje RITAM EVROPE

Audicija za takmičenje RITAM EVROPE

11. april 2024.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Deca, Zabava

Dom kulture organizuje audiciju za teritoriju opštine Srbobran za najveće omladinsko muzičko takmičenje u zemlji, „Ritam Evrope”, namenjeno vrhunskim talentima za pevanje i ples uzrasta od 14 do 21 godine. Audicija je zakazana za utorak, 16. april 2024. godine, u 14.00 časova u sali Malog pozorišta.

Prijava na audiciju se vrši slanjem poruke na instagram nalog @rhythm_of_europe ili na broj telefona 060 6555 013 (viber/whatsapp).

Kandidati koji se prijavljuju za pevanje i ples treba da pošalju prijavu koja treba da sadrži njihovo ime i prezime, godinu rođenja i grad iz kojeg dolaze. Ukoliko se prijavljuju kao plesna grupa, mogu se prijaviti sa jednog naloga tako što će u poruci napisati sve ove podatke za svakog od člana grupe. Plesači treba sa sobom da ponesu muziku na flešu (USB) uz koju će igrati i plesati. Ukoliko iz bilo kojih razloga nisu u mogućnosti da se prijave, mogu doći na samu audiciju u svom gradu i bez prijave kako bi predstavili svoj talenat u pesmi ili plesu.

Odabrani će imati priliku da svoj vrhunski talenat za pevanje i ples usavršavaju tokom višemesečnih priprema, sa trenerima glasa kao i umetničkim direktorima scenskog performansa programa „Ritam Evrope“. Pobednik će biti odabran kombinacijom glasova stručnog žirija, žirija gradova i opština učesnika televizijskog programa „Ritam Evrope“ i gledalaca koji glasaju putem SMS-a, a samo finale televizijskog prenosa biće emitovano u direktnom prenosu na televiziji sa nacionalnom pokrivenošću.

Sve propozicije takmičenja nalaze se na sajtu www.theeurope.eu.

Facebook Komentari