Podeljeni pokloni za prvorođenu decu

Podeljeni pokloni za prvorođenu decu

17. januar 2024.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Lokalna samouprava, Saobraćaj

Danas su u Malu salu zgrade Opštinske uprave po pozivu došli roditelji dece rođene u poslednjem kvartalu 2023. godine, kako bi im bili uručeni pokloni namenjeni prvorođenim bebama u srbobranskim porodicama, a to su kao i do sad, auto-sedišta namenjena bezbednom prevozu mališana.

Podeljeni pokloni za prvorođenu decu

Zamenica predsednika Opštine i predsednica Saveta za bezbednost saobraćaja, Milica Zarić, pozdravila je svoje sugrađane i čestitala im što su se ostvarili u ulozi roditelja, napominjući da od lokalne samouprave uvek mogu očekivati da će im biti oslonac u godinama obavljanja tog važnog životnog poziva.

“Besplatna auto-sedišta za decu, koje poklanjaju Opština Srbobran i lokalni Savet za bezbednost saobraćaja, istovremeno treba da podignu ukupnu bezbednost kroz brigu o najmlađim učesnicima u saobraćaju, a istovremeno su i vid podrške roditeljstvu, jer mlade porodice ne moraju nabavku novog sedišta da planiraju u svom budžetu. Naš Savet za saobraćaj neprestano radi na podizanju svesti o važnosti bezbednog učešća u saobraćaju, u okviru kog apelujemo i na roditelje da koriste sigurnosna sedišta za prevoz svoje dece. Ovom akcijom završavamo aktivnosti planirane za prethodnu godinu., rekla je u obraćanju okupljenima Milica Zarić.

Odmah potom se prešlo na uručenje poklona za ukupno 17 prvorođenih beba, koje su došle na svet u poslednjim mesecima prethodne godine.

Facebook Komentari