Izbori za savete mesnih zajednica 11. decembra

07. decembar 2022.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Lokalna samouprava

Na osnovu Zakona o lokalnoj samoupravi i Odluke o mesnim zajednicama na teritoriji opštine Srbobran, za nedelju, 11. decembar, raspisani su izbori za članove saveta mesnih zajednica Srbobran, Turija i Nadalj.

Za glasanje na izborima određeno je ukupno devet biračka mesta, i to sedam u Srbobranu, u vrtićima Predškolske ustanove “Radost” i Domu zdravlja “Dr Đorđe Bastić”, kao i po jedno u Turiji i Nadalju, u osnovnim školama.

“Pozivam sve građane opštine Srbobran da u nedelju, 11. decembra, iskoriste svoje biračko pravo i na demokratski način izaberu nove sastave saveta mesnih zajednica Srbobran, Turija i Nadalj. Budući saveti biće prva kopča između građana i lokalne samouprave, zbog čega je važno da ovaj tim čine ljudi koji istovremeno znaju sve potencijale i probleme mesta u kom žive, ali i vredni, odgovorni i spremni da svoje lično vreme izdvoje zarad napretka i dobrobiti zajednice. Izbori su uvek najveći praznik demokratije i zato pozivam građane opštine Srbobran da u što većem broju donesu odluku koja će pomoći novom razvoju našeg društva”, rekla je Milena Alargić, predsednica Skupštine opštine Srbobran.

Facebook Komentari