Nova garderoba predata osnovnim školama

12. oktobar 2022.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Društvo

Crveni krst Srbobran najavio je da će u ovoj nedelji isporučiti osnovnim školama na teritoriji opštine novi kontigent potpuno nove odeće i obuće za učenike kojima je ona potrebna, što je sekretar ove humanitarne organizacije na lokalnom nivou, Goran Radovanović, u toku današnjeg prepodneva i učinio.

U ruke direktorki sve četiri osnovne škole predati su paketi, a na njima i nastavnom kadru je da ustanove kojoj deci je sve donirano i najpotrebnije.

“Po tradiciji, pred početak zime, podelili smo novu količinu dečije garderobe koja po veličini odgovra deci starijih razreda osnovnih škola. Donacija stiže iz Crvenog krsta Srbije, kojem su robu ustupila dva poznata brenda obuće i odeće. Uvek mi je drago kada smo u prilici da činimo nešto dobro za decu, odlična saradnja koju smo razvili sa školama na teritoriji naše opštine nastavljena je i danas, zato sam robu i predao direktoricama, jer verujem da će one znati kome je od dece šta potrebno”, saopštio je sekretar Radovanović.

Reč je o kompletima trenerki, dukseva, jesenjih i zimskih jakni, patika i čizmica, kapa i šalova, naravno ovo nije prva takva donacija, a po najavama koje smo čuli, sigurno nije ni poslednja.

Facebook Komentari