BISER na druženju sa Hrabrim borcima

10. oktobar 2022.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Društvo, udruženje

Prilikom nedavne posete koju je Udruženju za pomoć MNRO “Biser” uputilo članstvo Udruženja građana “Hrabri borci”, kada je uručena donacija od 35 kilograma brašna, dogovoreno je da se organizuje uzvratna poseta i zajednički sportsko druženje, što je i realizovano.

Na poslednjem sastanku Upravnog odbora Udruženja „Hrabri Borci“ između ostalog doneta je odluka, da se zaduže članovi za pripremu prijema korisnika „Biser“ i da se za njih, osim sportskog dana i druženja, organizuje prigodan program. Mirko Slavuj, predsenik udruženja je tom prilikom podsetio na Dečiju nedelju kao idealno vreme za organizovanje prijema.

„Najavljena sarandnja se danas ostvarila, i na radost naših članova skoro svi korisnici Dnevnog boravka ‘Bisera’ su proveli jedno divno pre podne u našim prostorijama“, izjavio je Mirko Slavuj. On se ujedno zahvalio Opštini Srbobran kao i svim sponzorima, koji podržavaju rad Udruženja „Hrabri borci“.

„Udruženje ‘Hrabri borci’ su nedavno našem Udruženju za pomoć MNRO ‘Biser’ poklonili brašno i tom prilikom nas pozvali da budemo gosti u njihovim prostorijama, da organizujemo jedno zajedničko druženje. Velikodušno smo dočekani u njihovim prostorijama, korisnici naših usluga su imali priliku da učestvuju u različitim aktivnostima: stoni tenis, domine, pikado i ostale društvene igre. Uz sve to pripremili su za nas i posluženje, pa su uz igre mogli da se osveže sokom, popiju kafu, posluže se sa pecivom i bombonama. Ovakav tip druženja, koji se nalazi van naših prostorija je za korisnike Dnevnog boravka od izuzetnog značaja, jer upoznaju nove ljude i imaju priliku za međusobno druženje u nekom novom okruženju“, izjavila je nakon lepo provedenog dana Marinela Sabo, defektolog u MNRO „Biser“.

Facebook Komentari