Uručena auto sedišta za 21 dete

29. avgust 2022.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Lokalna samouprava, Saobraćaj

Opština Srbobran i lokalni Savet za bezbednost saobraćaja sproveli su danas akciju darivanja porodica koje su dobile prvu bebu. Reč je još jednom o bezbednosnim sedištima za prevoz dece u automobilima, čime se ne samo pospešuje bezbednost najmlađih putnika u saobraćaju, već se i rasterećuje budžet mladih porodica, jer nabavka pomenutih sedišta nije jeftina.

Ovom prilikom uručeno je 21 dečije sedište, a roditeljima su ih predali Danijela Vujačić, načelnica Opštinske uprave, i Zoran Dudvarski, pomoćnik predsednika Opštine, koji se i obratio okupljenima u sali SO Srbobran.

“Poštovani sugrađani, dragi prijatelji, meni je zadovoljstvo da u ime lokalne samouprave i u ime Saveta za bezbednost saobraćaja naše opštine, danas uručim ova auto sedišta. Drago mi je što Opština preduzima niz koraka kako bi pomogla svima vama koji osnivate porodice. Mislim da je za vas i naše najmlađe sugrađane ovo jedan značajan poklon”, rekao je Dudvarski u obraćanju, ne želeći pri tom previše da zadržava roditelje koji su u zgradu Opštine došli sa bebama u naručju.

On je još jednom čestitao roditeljima na prinovi, i svakom pojedinačno uručio poklon paket sa potpuno novim sigurnosnim sedištem za prevoz dece u automobilu.

Facebook Komentari