Plesna grupa VESELE ZVEZDICE vrši upis dece uzrasta od 3 do 15 godina

29. avgust 2022.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Deca, Zabava

Ako Vaše dete voli moderan i džez balet, disko dens, hip hop, scenske postavke, adaptacije bajki i pozorišne predstave praćene scenografijom i kostimima, “Vesele zvezdice” su odličan izbor. U toku je upis dece uzrasta od 3 do 15 godina starosti.

Treninzi u Nadalju su ponedeljkom i sredom u Klubu Zvezdica, dok su treninzi u Srbobranu utorkom i četvrtkom u Pozorištancu. Prvi čas plesa će se održati u četvrtak 1. septembra od 16.00 do 17.00 časova u Srbobranu, a u Nadalju u petak, 2. septembra od 17.00 do 18.00 časova. Tada će dece dobiti raspored termina po grupama.

“Dođite da naučite svoje prve plesne korake i da se družite sa nama. Kroz sportsko-rekreativnu aktivnost vaše dete razvija jedinstven stil, gracioznost i pokret. Samo u modernom plesu su sport i umetnost spojeni u jedno. Deca se igrajući, upoznaju sa različitim vrstama muzike, druže se i uče šta je timski rad. Pored toga ples je veoma koristan, jer izgrađuje osećaj za ritam, i pomaže pravilnom držanju tela”, poručuje koreograf Tatjana Vujanić.

Za dodatne informacije možete pozvati Tatjanu na broj telefona: 060 739 50 99.

Facebook Komentari