Srbobran je proslavio Petrovdan

13. jul 2022.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Crkva, Lokalna samouprava, Zabava

Sinoć održanim koncertom rok grupe “Kerber” na najlepši način zatvorena je manifestacija “Petrovdanski dani” , i proslavljena slava Petrovdan u Srbobranu.

Pretnje meteorologa se nisu ostvarile, kiša nije pokvarila raspoloženje, tako da su brojni posetioci Trga slobode mogli bezbrižno da uživaju u dobrom raspoloženju i muzici koja ga je činila još boljim. Jeste da je radni dan uticao na dnevnu posetu, nije se mogla videti ona nekadašnja slika ljudima zakrčene Zmaj Jovine ulice, ali se zato u večernjem terminu, ispred bine u parku, okupilo zaista mnogo poštovalaca kvalitetne muzike.

Prvo ih je zabavljao vrbaški bend “Ničim izazvan”, a u 22 sata na pozornicu je izašao Goran Šepa, poznatiji kao Gale, sa svojim “Kerberom” i zapalio atmosferu. Pred sam nastup posetiocima se obratio predsednik opštine Srbobran, Radivoj Debeljački, poželevši svima dobar provod.

“Poštovane Srbobranke i poštovani Srbobranci, dragi moji sugrađani, koristim i ovu priliku da vam od srca čestitam Petrovdan, našu slavu i slavu našeg mesta. Našim dragim gostima želim da se prijatno osećaju u Srbobranu, naša opština je uvek bila dobar domaćin, a potrudili smo se da tako bude i večeras”, poručio je sa bine Radivoj Deberljački, nakon čega je nebo osvetlio vatromet.

Više fotografija sa proslave Petrovdana možete pronaći u facebook galeriji SrbobranDanas.rs.

 

Facebook Komentari