Srbobranci srećan Vam Petrovdan!

12. jul 2022.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Lokalna samouprava

Osvanuo je najveseliji praznik u našem Srbobranu, slava crkve i celog mesta, Petrovdan. Jučerašnji program na Trgu slobode bio je odlična uvertira za ono što sledi danas, ali pre početka današnje svetkovine, Srbobrancima je čestitku uputio Radivoj Debeljački, predsednik opštine Srbobran.

“Poštovani Srbobranci i Srbobranke, u ime cele lokalne samouprave, u ime tima saradnika i u svoje lično ime, upućujem vam najiskrenije čestitke i najlepše želje povodom našeg Petrovdana. Svim bićem želim da u zdravlju, nasmejani i otvorenog srca proslavite ovaj dan, zajedno sa svojim najmilijim, da Petrovdan potvrdi snagu vaših porodica, a tako i snagu našeg Srbobrana. Ako slogu, ljubav, veru i solidarnost koju iskazujemo na Petrovdan već više od dva veka, prenesemo i u sve druge dane u godini, Srbobran neće moći ništa zaustaviti na putu razvoja i napretka. Naša budućnost su naši mladi, oni koji se najiskrenije raduju Petrovdanu, i u obavezi smo da učinimo sve kako bi se u decenijama koje dolaze i oni srećni i ispunjeni ljubavlju okupljali o Petrovdanu, u još boljem Srbobranu”, kaže se u čestitki Radivoja Develjačkog.

Pored brojnih nastupa kulturno-umetničkih društava, jučerašnji dan je obeležen i sa dva vrlo posećena koncerta. Iako je onaj glavni, nastup “Amadeus benda”, privukao više publike, njihova predgrupa je verujemo pobrala više simpatija. Reč je o koncertu lokalnog rok sastava “Promena plana”, koji čini grupa mladih i talentovanih muzičara iz opštine Srbobran: Veljko Golub za mikrofonom, Biljana Jacić – klavijatura i glavni vokal, Vladimir Jacić – gitara i vokal, Ivana Đurić – bas gitara, Milenko Vislavski – bubnjevi. Njihov nastup je bio ipak nešto posebno.

Pogledajte galeriju fotografija nastalih 11. jula, na našoj facebook stranici SrbobranDanas.rs.

Facebook Komentari