Predstavljamo izvođače na festivalu TURIJA 22: DJ Igor D.

06. jul 2022.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Zabava

I ove srede vas upoznajemo sa jednim od izvođača na predstojećem muzičkom festivalu “Turija 22”, dvodnevni Progressive House praznik, koji će na salašu Tatić biti proslavljan 19. i 20. avgusta. Ulaznice su u prodaji na Cooltix onlajn platformi.

Igor Davidović poznatiji kao Igor D. je momak koji je istinski zaljubljenik u Progressive House. To možete čuti u njegovim setovima jer su ispunjeni emocijama i ritmom. Na sceni je od 2008. godine i za to vreme je nastupao uz velika imena kao što su Hernan Cattaneo, Guy J, Guy Mantzur, Alex O’rion, Dave Seaman, Marcelo Vasami, East Cafe, Finnebassen, Marcus Worgull, Mak Demand, Jelly For The Babies, DJ Acim, itd.

Igor D. je takođe jedan od lidera grupe Progresivna Suza i jedan od domaćina Progressive Tales Podcasta, gde možete čuti poznate artiste Progressive House-a iz celog sveta.

Njegova najveća postignuća za sada su svakako nastupi u Barutani, Deviant Deep Nights sa Dave Seamanom 2018. (Tash Machine Club u organizaciji Deviant Deep Sound), Exit Festival 2015., Šabački letnji festival, klub DOT, half, TOP Club (Slovenija)…

Ulaznice za festival su u prodaji putem Cooltix onlajn platforme, po ceni od 1.199 dinara za regularnu dvodnevnu kartu, 1.499 dinara za komplet ulaznice sa kamp mestom, a nedavno su u prodaju puštene i jednodnevne ulaznice po ceni od 799 dinara.

Za više informacija pratite oficijalni event.

www.progresivnasuza.com

Facebook Komentari