Predstavljamo izvođače na festivalu TURIJA 22: DJ Lukai

29. jun 2022.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Zabava

Do prvog festivala elektronske muzike u Turiji, ostao je 51 dan. Festival će biti održan u prelepom ambijentu salaša Tatić, 19. i 20. avgusta, u organizaciji Progresivne Suze i MZ Turija. Mi, po običaju sredom, nastavljamo da predstavljamo izvođače koji će nastupati tokom ova dva dana.

Luka Ivanović Lukai svoj prvi kontakt sa elektronskom muzikom ostvario je kroz drum’n’bass, pod velikim uticajem britanske ekipe LTJ Bukem, Goldie, Big Bud. Tokom noći provedenih u klabingu, otkrio je moć techno i progressive zvuka, koji su imali snažan uticaj na formiranje njegovog muzičkog ukusa.

Svoje mesto za pultom pronašao je 2012. godine, kada je počeo da organizuje Belgrade Lounge žurke. Dve klupske sezone kasnije, Lukai je počeo da ubrzava i dobija česte bukinge, gde je puštao pored svetskih imena kao što su: Henry Saiz, Guy J, Cid Inc, Nick Warren, Dmitry Molosh, Petar Dundov, DJ Ruby i drugi. Danas ga možete zateći na žurkama Progresivne Suze, kao i za pultovima klubova poput Barutane, DOT-a, Half-a, 25th Bara i KPTM-a.

Ulaznice za festival su u prodaji putem Cooltix onlajn platforme, po ceni od 1.199 dinara za regularnu dvodnevnu kartu, 1.499 dinara za komplet ulaznice sa kamp mestom, a nedavno su u prodaju puštene i jednodnevne ulaznice po ceni od 799 dinara.

Za više informacija pratite oficijalni event.

www.progresivnasuza.com

Facebook Komentari