Sinoć smo ih ispratili ka Sutomoru, jutros su tamo dočekani

21. jun 2022.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Deca, Lokalna samouprava

Najbolji učenici škola sa teritorije opštine Srbobran uputili su se sinoć autobusom ka Sutomoru, na letnji odmor koji im sleduje kao nagrada za skroz odličan uspeh.

Obrazovni sistem ih je za besprekoran uspeh nagradio Vukovim diplomama, a Opština Srbobran letovanjem u Odmaralištu “Plava obala”, čime su ova deca otvorila letnju sezonu u objektu baš na prvi dan leta. Decu su na Jadranu dočekali Radivoj Debeljački, predsednik opštine Srbobran, Miroslav Reljić, direktor Odmarališta, kao i Slobodan Subić, direktor Centra za sport i turizam.

“Ono što je veoma važno za sve nas, na licu mesta uverio sam se da se o objektu vodi računa i da su svi ljudi koji učestvuju u radu i pružanju usluga u Sutomoru pravi domaćini. Odmah je jasno da su uložili veliki trud da se za sezonu pripreme na najbolji način. Drago mi je da je objekat u dobrom stanju, uredan i čist, i svi investicioni radovi i ulaganja u održavanje završeni su na vreme. Postoji još stvari koje je potrebno nadograditi i rekonstruisati, a plan nam je da svake godine rešavamo deo po deo, da iz sezone u sezonu budemo sve bolji i da našim stalnim gostima, kojih je najviše, obezbedimo udobnost i pravi odmor u našem odmaralištu”, rekao je Debeljački poželevši dobrodošlicu i prijatan boravak u Sutomoru srbobranskim Vukovcima.

“Objekat je spreman za sezonu, sve sobe su sređene i dovedene u stanje da pruže ugodan boravak svim gostima. Na sugestiju gostiju u svim sobama je instaliran WiFi internet, sve je okrečeno i ofarbano i uređena je četvrtina kolektora neophodna za tuširanje i stalan dovod vode. Prve reakcije gostiju su veoma veoma pozitivne i nadamo se da ćemo imati još jednu uspešnu sezonu”, rekao je direktor Reljić.

Facebook Komentari