Rešenja za odvodnjavanje ostaju u istom iznosu

10. jun 2022.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Poljoprivreda

Javno vodoprivredno preduzeće “Vode Vojvodine” počelo je sa dostavljanjem rešenja za naknadu za odvodnjavanje fizičkim licima za 2022. godinu. Ukoliko nije bilo promena u imovnom stanju iznos na rešenjima je isti kao i prošle godine, saopšteno je iz preduzeća.

“Uz rešenje obveznici će dobiti i obaveštenje o eventualnom dugu iz prethodnog perioda, sa presekom stanja na dan 16. maj 2022. godine. Rešenja će se slati sukcesivno, a sva bi trebalo da budu podeljena do sredine jula. U skladu sa Zakonom o opštem upravnom postupku rešenja se moraju uručiti lično. Ukoliko poštar obveznika dva puta ne pronađe na adresi ostavlja mu obaveštenje o pokušaju dostave, a rešenje se vraća na adresu JVP ‘Vode Vojvodine’. U tom slučaju kopija rešenja može se preuzeti u bilo kojoj pošti.

Za osnovna pitanja u vezi sa naknadom za odvodnjavanje i rešenjima, zainteresovani mogu da se obrate Korisničkom servisu JVP ‘Vode Vojvodine’ na besplatan broj telefona 0800 21 21 21 od 9.00 do 14.00 časova. Kancelarija za rad sa strankama, u poslovnoj zgradi JVP ‘Vode Vojvodine’, na Bulevaru Mihajla Pupina 25, otvorena je radnim danima od 8.00 do 14.00 časova”, navodi se u saopštenju.

Facebook Komentari