Šampion turnira u nožnom tenisu je ekipa MAKOVA DVOJKA

06. jun 2022.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Sport

Posle šest dana neprekidnog igranja nožnog tenisa, i donekle stonog fudbala, na Trgu republike, dobili smo imena najboljih timova i igrača na ova dva turnira. Srbobranski šampion u nožnom tenisu za 2022. godinu je ekipa “Makova dvojka”, dok je u stonom fudbalu to “Kumovi”.

U neizvesnom finalu, odigranom u tri seta, tim “Makova dvojka” koji čine Srđan Radojković i Bratislav Jelić, nadigrao je ekipu “Miške”, u sastavu Dejan Vujanović i Aleksandar Ivanović. Šampionski pehar, zlatne medalje i diplome šampionima, Srđanu i Bratislavu, uručio je predsednik opštine Srbobran Radivoj Debeljački, čestitajući im u ime lokalne samouprave i cele zajednice na dobroj igri i postignutom uspehu.

Drugoplasiranima je pehar i srebrne medalje uručio Jovica Andrić, član Opštinskog veća zadužen za sport i omladinu, dok je trećeplasiranima, ekipi “Super Sajonci”, Miroslavu Plazačiću i Siniši Gašiću, bronzane medalje i pripadajuća priznanja uručio Slobodan Subić, direktor Centra za sport i turizam opštine Srbobran.

U ime organizatora sportske manifestacije, Centra za sport i turizam i Opštine Srbobran, utiske nam je izneo Slobodan Subić. Njegovo je mišljenje, a kako navodi dele ga i njegovi saradnici, da je celokupno dešavanje proteklo u najboljem redu, organizacija je bila na visokom nivou, a prikazana igra zanimljiva.

“Tradicionalno, serija turnira na otvorenom tokom leta startuje Humanitarnim turnirom u nožnom tenisu i stonom fudbalu. 30 prijavljenih ekipa u nožnom tenisu je opravdalo očekivanja, mečevi su bili neizvesni, zanimljivi i kvalitetni, posebno od eliminacione faze. Zahvaliću se svim ekipama koje su se prijavile, pokazali smo da možemo imati dobar, kvalitetan i masovan turnir i bez visoke nagrade. Igrači su pokazali da su pravi takmičari, igrali su iz ljubavi prema sportu i humanosti. To su uglavnom momci koji dugo godina učestvuju u svim našim turnirima i hvala im na toj vernosti.

Stoni fudbal imao je nešto manje ekipa, ali su branioci titule bili na visini zadatka, i opravdali su naziv najboljih u ovoj igri. Veliko hvala i njima na podršci i učestvovanju. Standardna ekipa radila je na realizaciji ova dva turniira, a očekuju nas ubrzo u nizu zanimljivi turniri, kao što su basket 3 na 3 i Memorijalni turnir ‘Milenko Genčić’. Mislim da su prisutni na trgu, kojih nije bilo malo, uživali u sedmici za nama, i pozivam ih sve da isprate ostale letnje turnire, biće sve zanimljivije”, poručuje Slobodan Subić, direktor CST-a Srbobran.

Ekipa “Kumovi” koja je osvojila prvo mesto u stonom fudbalu, ujedno je i odbranila naslov prvaka, a čine je Jovan Šijačić i Ivica Šarčev, drugo mesto osvojili su “Dva levata” Jovan Mihajlović i Nemanja Sekulić, dok su treće mesto zauzeli “Hat trick”, Mirko Paroški i Stefan Topolić.

Kako su ovi turniri humanitarnog karaktera, sav prikupljeni novac od kotizacija učesnika biće opredeljen za činjenje nekog dobrog dela, kao što je to bio slučaj i nakon prethodno održanih sportskih i drugih manifestacija. O ovome ćemo posebno pisati kada dođe do realizacije humanitarne akcije.

Facebook Komentari