Predstavljamo izvođače na festivalu TURIJA 22: DJ Ruby

25. maj 2022.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Zabava

Nastavljamo sa predstavljanjem izvođača za predstojeći festival u Turiji, 19. i 20. avgusta na salašu Tatić, u organizaciji Progresivne Suze i saradnji sa MZ Turija. Danas upoznajemo najzvučnije ime festivala TURIJA 22.

DJ Ruby jedan je od najpoznatijih umetnika underground muzike koji dolazi sa ostrva Malte. Uspeo je da okupi ogromnu bazu obožavalaca koji ga bezuslovno prate, kao i da postane ustaljeno ime u svetskoj industriji dance muzike, uglavnom na progresivnoj sceni. Sada se može pohvaliti sa preko 20 godina iskustva koje mu je donelo bezbroj dostignuća i priznanja, koja je nemoguće pomenuti u nekoliko redova.

Tokom godina, dnevnik DJ Ruby-a formirao se poput atlasa, redovno je  nastupao u klubovima širom sveta: Indija, Ibiza, Meksiko, Rusija, Nemačka, Egipat, Jordan, Holandija, Tajland, Australija, Italija, Dubai, SAD i Hong Kong,itd. Takođe je bio uključen u lineup poznatih festivala kao što su Timewarp, Ozora, Transmission, Berlin Love Parade, Creamfields Malta i Tomorrowland Unite.

Kao muzički producent, DJ Ruby ima veliku diskografiju sopstvenih produkcija, remiksa i 2 albuma. Mnoge njegove trake podržali su planetarno vodeći DJ-evi, a takođe su zastupljene na top listama nekoliko digitalnih prodajnih mesta kao što su Beatport i Traxsource. Kao promoter, poslednjih godina uspeo je da na Malti ponovo oživi progressive house scenu. To je najviše uspeo zahvaljujući njegovom godišnjem partnerskom projektu sa Guy J-em, konceptu Secret Series, šou Open to Close i redovnim Ruby & friends žurkama na kojima su već nastupali uvaženi artisti kao što su Cid Inc, Stereo Underground, Jeremy Olander, Miss Monique, Subandrio, Golan Zocher i Emi Galvan. Impresivnom biografijom koja može biti gotovo beskonačna, DJ Ruby je stekao zasluženu reputaciju koja se može sažeti samo u jednu reč: legenda!

DJ Ruby je prošle godine po prvi put nastupao u Srbiji, događaj je bio održan u beogradskom letnjem klubu Barutana, u organizaciji Progresivne Suze I Blendera.

Ulaznice za festival su u prodaji putem Cooltix onlajn platforme, po ceni od 1.199 dinara za regularne karte i 1.499 dinara za komplet ulaznice sa kamp mestom.

Za više informacija pratite oficijalni event.

www.progresivnasuza.com

Facebook Komentari