Prvi Vojvođanski Woodrock festival u Srbobranu krajem juna

20. maj 2022.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Zabava

Moto klub Woodstock iz Srbobrana u saradnji sa RNR Records, Time mashine music tv i The Kid’s Room Production organizovaće ove godine prvi Vojvođanski Woodrock festival.

Konferencija za medije održana je juče, a predhodno je sklopljen spisak bendova koji će nastupiti na festivalu kao i prateći program. Festival će se održati u Srbobranu, pored hipodroma i trajaće od 24. do 26. juna. Ulaz za sve posetioce je besplatan, najavljuju organizatori. 

Najavljen još 2020. godine, ali potom odložen zbog pandemije ako sve bude kako treba festival rock bendova biće po prvi put održan krajem juna. Juče je tim povodom u kafeu Green Corner održan najpre sastanak organizacionog odbora, a potom i konferencija za medije na kojoj je sa novinarima razgovarao Predrag Jovanović ispred izdavačke kuće RNR Records koja je jedan od suorganizatora.

Publika koja bude prisustvovala ovom trodnevnom događaju, moći ce da čuje respektabilan broj novih, nekih više, nekih manje afirmisanih sastava, ali sasvim sigurno bendova sa originalnim pristupom, stavom i konceptom.

Organizacija festivala je u toku, a za sve posetioce koji dolaze sa namerom da ostanu na festivalu u petak, subotu i nedelju, obezbeđen je prostor za kampovanje kako bi mogli da postave šatore.

A.Š.

Facebook Komentari