Zvezdice su imale lep i uspešan vikend

15. maj 2022.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Deca

Devojčice iz plesne grupe “Zvezdice” uzele su učešće na Međunarodnom plesnom festivalu “Spring fest” koji se u nedelju, 15. maja, održavao u susednom Vrbasu.

Pored promocije različitih plesih kategorija, takmičenje je bilo namenjeno i za različite uzrasne kategorije plesača. Škola plesa “Zvezdice” je briljirala i čak sa dve grupe devojčica osvojila dva pehara i naravno pripadajuće medalje i diplome za sve učesnice.

“Ples je umetnost u kojoj uživaju svi, od najmlađeg do najstarijeg uzrasta. Ples oplemenjuje i ispunjava dušu, pobuđuje lep osećaj u onima koji plešu, a i u onima koji ga gledaju. Naše devojčice su uspešne jer to što rade čine iz ljubavi, zato su i osvojile prvo, ali i drugo mesto. Obradovale su se peharu i medaljama, a ja sam jako ponosna na njih. Sav trud i rad se, kako to obično biva, isplatio”, rekla je ovim povodom koreograf Tatjana Vujanić.

Dan ranije, u subotu 14. maja, “Zvezdice” su učestvovale u snimanju emisije “Zvrk” na Radio televiziji Vojvodine. Malim balerinama, od tek 4 godine starosti, ovo je bio prvi javni nastup, ujedno i vrlo uspešan. U svakom slučaju bio je ovo jedan lep radni vikend za “Zvezdice”. Posle priznanja i televizijskog nastupa sigurno je da će se radovati svakom predstojećem nastupu, ali će imati i satisfakciju da dalje vredno vežbaju.

Facebook Komentari