Završen je turnir u kuglanju: Imamo novog šampiona!

28. mart 2022.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: kuglanje, Sport

Posle uspešno zaključenog ligaškog dela sezone u kuglanju večeras je stavljena tačka i na turnir u istom sportu. Imamo novog šampiona u singlu, ali i neka dobro poznata lica u vrhu u miksa i dubla, a najbolje od svega je što nema nezadovoljnih.

Tokom tri nedelje nadmetanja večeras su odigrani i finalni susreti, a zatim su direktori CST-a i Odmarališta “Srbobran”, Slobodan Subić i Miroslav Reljić, najboljim pojedincima i parovima uručili medalje, pehare, diplome i naravno vaučere sa nagradama. Trećeplasirani su nagrađeni porodičnim picama iz picerije “Delicious”, drugoplasirani su dobili večere za dvoje u restoranu “Full Caffe”, dok su primaoci zlatnih odličija nagrađeni letovanjem u Sutomoru koje daruje Odmaralište “Srbobran”.

Organizator turnira u kuglanju, kao uostalom i Opštinske lige, je Centar za sport i turizam, zbog čega smo ustiske o takmičenju zatražili upravo od direktora Subića. “Ponovo smo imali zavidan broj učesnika, 24 kuglaša u singlu, 11 parova u miksu i 15 u dublu. Nastavili smo da igramo vikendima, jer je to vreme koje odgovara svim učesnicima. Prva dva vikenda su bila rezervisana za redovana takmičarska kola, nakon čega su rezultati sabrani, podvučena je crta na polovini liste, gde su gore plasirani prošli dalje. Treći vikend je bio rezervisan za finalne susrete, nakon čega smo najbolje i nagradili.

Drago mi je da interesovanje za kuglanjem u Srbobranu raste, verujem da ćemo do jeseni, kada treba da startuje 3. po redu Opštinska liga, imati značajniji porast prijavljenih ekipa, a da će svi oni koji vole da bacaju kuglu nastaviti da koriste termine, da se zabavljaju i pripremaju za narednu sezonu. Kuglanje je zaista postalo fenomen od kako je renovirana sala sa stazama, najbolji deo svega je druženje među igračima, ali i sa publikom koja voli da dođe. Sigurno je da bismo voleli da se kuglanju priključe i neka nova lica, da se bar oprobaju, a naravno svi su dobrodošli”, ističe Slobodan Subić i zahvaljuje se svima koji su uzeli učešće na turniru i pre toga u ligi.

On je pre ceremonije uručenja nagrada iskoristio trenutak da sa jednom majicom Opštinske lige u kuglanju obraduje najvernijeg navijača u ovom sportu. Borko Aleksijević je momak koji dolazi redovno da baca kuglu, takođe je neizostavan deo turnira i lige, iako nije učestvovao neprekidno je dolazio na mečeve, bodrio učesnike bez obzira ko nastupa, zbog čega je voljen u ovoj maloj sportskoj zajednici i zaslužio je da dobije poklon majicu kakve nosi i takmičari.

Na posletku objavljujemo imena najboljih učesnika turnira u sve tri takmičarske kategorije:

Pojedinačna konkurencija:

  1. mesto – Borislav Stanaćev
  2.  mesto – Đorđe Vraneš
  3.  mesto – Zoran Krga.

Dubl:

  1. mesto – Pajović/Đuđić
  2.  mesto – Miskin/Željić
  3. mesto – Gavrilov/Kostadinović.

Miks dubl:

  1. mesto – Ivanović/Stanaćev
  2.  mesto – Kusli/Željić
  3.  mesto – Trifunović/Miskin.

 

Facebook Komentari