Opština je prve paketiće namenila “Biseru”

21. decembar 2021.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Lokalna samouprava

Opština Srbobran iskoristila je prvi dan zime za posetu Udruženju za pomoć MNRO “Biser”, kako bi se korisnicima Dnevnog boravka uručili novogodišnji paketići.

Lokalnu samoupravu su danas predstavljali Milica Zarić, zamenica predsednika opštine Srbobran, i dr Ilija Gazepov, član Opštinskog veća zadužen za oblasti ekologije, socijalne zaštite, unapređenja položaja penzionera i verske zajednice. Pošto su uručili poklone za sve prisutne, posebno pravljene za dečake i devojčice, ostatak ove kratke posete iskoristili su za razgovor sa zaposlenima i korisnicima usluga.

“Danas smo doktor Ilija i ja došli u posetu ‘Biseru’ kako bi, povodom praznika koji nas očekuju, našim drugarima uručili poklone. Pred nama je period darivanja, i ma ga započinjemo upravo ovde, a tokom narednih dana očekuju nas slične akcije. Ovo je vreme kada treba da sumiramo rezultate. Veoma smo zadovoljni saradnjom koju imamo sa Udruženjem ‘Biser’, tokom ove godine realizovali smo neke uspešne projekte, poput organizovanog prikupljanja reciklažne ambalaže, zatim smo dobili kombi od ambasade Japana, tako da je iza nas jedna uspešna godina. Nadam se da ćemo tokom naredne godini biti bar ovoliko uspešni i da ćemo je završiti poput 2021.”, rekla je Zarićeva tokom posete “Biseru”.

Zamenica predsednika je posetu iskoristila i da porazgovara sa Lazarom Odanićem, od nedavno izdavanim pesnikom. Kako nije mogla lično da prisustvuje njegovoj promociji zbirke pesama u Narodnoj biblioteci, a to joj je bila želja, danas mu je naknadno čestitala ulazak u svet književnika. Laza je Milici poklonio jednu svoju knjigu, koju je posvetio i potpisao.

 

Facebook Komentari