Uveden je dodatni termin za vakcinaciju

02. novembar 2021.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Zdravlje

Loša epidemiološka situacija u Vojvodini, ali i blagi rast interesovanja za vakcinacijom, navela je Dom zdravlja “Dr Đorđe Bastić” i Društvo za borbu protiv šećerne bolesti “Plavi krug”, da uvede dodatni termin za akciju imunizacije.

Naime, uz termine koji su poznati za sve radne dane, od 08.00 do 12.00 časova, u prostorijama “Plavog kruga”, u ulici Sonje Marinković 18a, od sada je moguća vakcinacija protiv COVID 19 i subotom, u istom terminu. U ponudi su vakcine tri proizvođača: Sinopharm, Pfizer i Sputnik V.

Organizatori akcije, Dom zdravlja “Dr Đorđe Bastić” i Društvo za borbu protiv šećerne bolesti “Plavi krug”, pozivaju sve nevakcinisane građane da prime neku od ponuđenih vakcina, najbolju zaštitu protiv korona virusa, posebno u trenutku kada je broj novozaraženih već duže vremena upozoravajuće velik.

“U narednom periodu treba posvetiti punu pažnju poštovanju predloženih opštih mera zaštite na svakom mestu i posebno potrebi vakcinacije što većeg broja ljudi i podizanju obuhvata vakcinacijom”, poručio je dr Ilija Gazepov iz “Plavog kruga”.

Facebook Komentari