Predloge kandidata za Oktobarsku nagradu poslati do 7.10.

22. septembar 2021.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Lokalna samouprava

Opština Srbobran uputila je Javni poziv za podnošenje predloga za dodelu Oktobarske nagrade opštine Srbobran, Zvanja počasnog građanina opštine Srbobran i Zahvalnice.

Oktobarska nagrada opštine Srbobran dodeljuje se za delo koje predstavlja najvrednije dostignuće u nauci, kulturi, umetnosti, prosveti, zdravstvu, fizičkoj kulturi, sportu, novinarstvu, proizvodnom radu ili u drugim oblastima privrednog i društvenog života. Nagrada se dodeljuje pojedincima ili grupama autora za zajedničko ostvarenje.

Zvanje počasnog građanina opštine Srbobran dodeljuje se kao najviša lična počast i izraz posebnog poštovanja građanima koji uživaju veliki ugled u zemlji i svetu.

Zahvalnica se dodeljuje građanima, preduzećima, ustanovama, organizacijama ili mesnim zajednicama za postignute primerene rezultate i uspehe u radu, učinjene podvige, humana dela, kao i za ispoljenu hrabrost i požrtvovanje u spasavanju života ljudi i materijalnih dobara.

Predlozi se dostavljaju zaključno sa 07. oktobrom 2021. godine, na adresu Opštinska uprava Srbobran, Trg slobode br. 2, Srbobran, sa naznakom predlog za Oktobarsku nagradu i priznanja. Predlozi moraju biti sačinjeni u pisanoj formi i moraju biti obrazloženi.

Odluku o laureatima donosi Komisija za nagrade i priznanja opštine Srbobran.

Facebook Komentari