Odigrano je 4. kolo fudbalskih liga

05. septembra 2021.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Fudbal, Sport

Srbobranci su u 4. kolu PFL „Subotica“ lige zabeležili 3. pobedu, rezultatom 1:0 savladan je Fudbalski klub „Budućnost“ iz Savinog Sela.

Posle poraza u 3. kolu, u Vrbasu, FK „Srbobran“ se vratio na pobednički put i tako povratio dobru atmosferu u timu, kakva je vladala i tokom prva dva takmičarska kola. Ovog puta, na domaćem terenu, u 20. minutu Aleksandar Dugonjić trese mrežu „Budućnosti“, čime postavlja i konačan rezultat meča.

Boje FK „Srbobran“ branili su na ovom meču: Dragan Ađanski, Siniša Zeljić, Stanko Radosavljević, Dejan Vidaković (C), Ljubomir Živanović, Simo Adamović, Slobodan Trivić, Miladin Srdanov, Aleksandar Dugonjić, Bojan Živanović, Nikola Stankov, Veljko Radovanović, Savo Klipić, Aleksa Dukić, Đorđe Golupski i Mihajlo Divjaković.

FK „Napredak“ iz Nadalja ovog vikenda je igrao u Ostojićevu, gde je od lokalnog tima, FK „Sloga“, izgubio sa 3:1, što je prvi poraz u sezoni. „Napredak“ je u prva dva kola beležio pobede, u drugom je sa čak 7:1 savladan OFK „Vrbas“, a u trećem je igrao nerešeno 1:1 sa „Radničkim 1905“ iz Bajmoka.

I u „Vojvođanskoj ligi Sever“ odigrano je ovog vikenda 4. kolo takmičenja, turijska „Mladost“ dočekala je na svom stadionu istoimeni klub iz Apatina, i savladala ga sa 2:0. To je druga pobeda od starta sezone, što uz dva remija znači da su Turijci još uvek neporažena ekipa.

Sledeće nedelje „Srbobran“ putuje u Novi Kneževac na megdan sa „Obilićem“, „Napredak“ u Nadalju dočekuje „Proleter“ iz Ravnog Sela, dok „Mladost“ ide u Bačko Gradište da odmeri snage sa „Vojvodinom“.

Facebook Komentari