Nakon priprema u Vrnjačkoj Banji džudisti spremni za sezonu

30. avgust 2021.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Sport

Tradicionalne zajedničke pripreme Džudo klubova iz Srbije i regiona održane su po 11. put u Vrnjačkoj Banji i trajale su 7 dana, gde su se među 150 takmičara našli i džudisti kluba “Turija”.

Zajedničke pripreme mladih džudista uspešno su završene, učestvovalo je 9 klubova, a pored našeg tu su bili i: “Lokomotiva” Vršac, “Omladinac” Stepanovićevo, “Bambi” Požarevac, “Tamiš” Pančevo, “Sirig”, “Vrbas”, “Promotrica” Temisvar, “Combat Sambo” Sofija. Pripreme su vodili licencirani treneri Džudo saveza Srbije, a održano je preko 20 zajedničkih treninga.

Turijski klub je na pripreme došao sa 16 džudista i 2 trenera, što im je bila odlična uvertira za takmičenja koja predstoje. Već 4. septembra Džudo klub “Turija” uzeće učešće na turniru u Bijeljini, Republika Srpska, koji organizuje prijateljski klub “Panter” iz pomenutog grada, otkrio nam je prvi trener Džudo kluba “Turija” Milan Srdanović.

“Takođe, u nastavku sezone na red dolaze prvenstva Vojvodine, ali i Srbije, za mlađe pionire i poletarce, ali i neki drugi klupski turniri. Takmičari su spremni, odradili smo pripreme izuzetno dobro i od njih se očekuje mnogo uspeha u nastavku sezone, i to sa razlogom”, naglašava trener Milan Srdanović i upućuje reči zahvalnosti kolegama i takmičarima sa kojima je po ko zna koji put imao priliku da sarađuje. “Hvala našim prijateljima i trenerima na dobrom zajedničkom radu, iz sada već bratskih klubova, ali i našem drugu i domaćinu Stajkovac Svetozaru kao i našoj šampionki Andrei Stojadinov i njenoj porodici. Već sledećeg vikenda kreće drugi deo sezone u kojoj očekujemo, pregršt medalja i novih šampiona”.

Važno je pomenuti da Džudo klub “Turija” početkom školske godine prima nove članove u Nadalju, Turiji i Srbobranu. Za sve informacije vezane za upis potrebno je obratiti se telefonom treneru Srdanović Milanu, na broj: 065 223 7010, ili putem instagram profila: @judo_turija_srb.

Facebook Komentari