Predsednik Opštine čestitao Šarolti osvajanje bronze na Svetskom prvenstvu

24. avgust 2021.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Lokalna samouprava

Nesvakidašnje uspehe treba proslavljati, a pojedince koji ih ostvare valja nagraditi i priznati im postignute rezultate. Baš sa tim razlogom predsednik Opštine Srbobran, Radivoj Debeljački, organizovao je u svom kabinetu prijem za sportiskinju Šaroltu Fišteš, reprezentativku Srbije u malom fudbalu, koja je na nedavno održanom Svetskom prvenstvu u ovom sportu osvojila sa svojim timom bronzanu medalju.

Sigurno da je zajednica, iz koje potiče, ponosna na donošenje bronze sa Svetskog prvenstva, a na prvom mestu tu je Šaroltina porodica, koja ju je ponosno pratila i na današnjem prijemu. Predsednik Debeljački izrazio je divlejnje velikom uspeh i istovremeno se zahvalio Šarolti u ime građana Srbobrana, što je svoje mesto na najbolji način predstavila u državnom timu i na inostranim nastupima. Predsednik joj je poželeo još mnogo uspeha, za koje je siguran da će je pratiti, kako na sportskom planu tako i u životu koji je tek pred njom. Iako Srboban ima brojne sportiste, koji su uspešni u svojim disciplinama, opet retko se pojave takmičari koji donose tako značajna odličija u našu malu sredinu, naglasio je Deberljački i istakao da je bronza koju je Šarolta donela iz Kijeva (Ukrajina), velika i sjajna kao da je zlato.

Uz Radivoja Debeljačkog, mladu golmanku U23 reprezentacije, u kabinetusu dočekali: Jovica Andrić, član Opštinskog veća za sport, Beata Vekonji, pomoćnica predsednika opštine, i Slobodan Subić, direktor Centra za sport i turizam.

Šarolta Fišteš je svojim domaćinima ispričala utiske sa prvenstva u Ukrajini, podelila iskustva i rado govorila o svojim planovima za budućnost. Debeljački joj je na kraju sastanka uručio prigodan poklon kao i cveće, i rakao joj da se svojoj lokalnoj samoupravi uvek može obratiti ako joj bude zatrebala nekakva pomoć, jer njen uloženi trud i postignuti uspeh zaslužuju svaki vid podrške.

Facebook Komentari