Humanitarni turnir se pomera za nedelju dana

21. avgust 2021.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Sport, udruženje

Humanitarni turnir u fubalu 3 na 3, Udruženja “Naša priča”, trebao je da počene danas, ali je zbog par tehničkih stvari morao biti odložen, i najverovatnije da će startovati krajem naredne nedelje.

Prijave za ekipe su i dalje otvorene (tel: 065 923 4412), a mogu se prijaviti ekipe u 4 starosne kategorije, pioniri, kadeti, seniori i veterani. Kotizacije za dve mlađe selekcije po ekipi iznosi 1.000 dinara, dok je za dve starije grupe ona 3.000 dinara. Sva prikupljena sredstva idu u humanitarne svrhe, do sad je ideja bila da se novac prikuplja za malog Boška Gugleta, ali kako je njemu potrebna suma obezbeđena, ostavljeno je kotizantima da sami odaberu dete kom žele da pomognu i uplate novac za učešće na turniru – stranica BUDI HUMAN. Kao dokaz o uplati kotizacije za ekipu, na turnir je potrebno doneti overenu uplatnicu.

Fudbal na turniru se igra na goliće, svaki tim može brojati do 5 prijavljenih igrača, dok na terenu jednovremeno može biti samo 3. Za 3 prvoplasirane ekipe u svim konkurencijama su obezbeđeni pehari i medalje, a priznanja će dobiti i najbolji igrači i najprecizniji strelci.

Uz turnir biće obezbeđeni i prateći sadržaji, kako bi boravak na igralištu “Naša priča” svima bio prijatniji i zanimljiviji, a sve što se bude prodavalo takođe će imati za cilj prikupljanje novca za decu obolelu od teških bolesti.

O datumu početka turnira pravovremeno ćemo vas obavestiti.

 

Facebook Komentari