Produžen rok Javnog poziva za učešće privrednika u programu energetske sanacije

30. jul 2021.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Lokalna samouprava

Produžava se rok za podnošenje prijava privrednih subjekata, po Javnom pozivu za učešće u sprovođenju mera energetske sanacije na teritoriji opštine Srbobran.

Na osnovu Odluke Opštinskog veća o raspisivanju Javnog poziva za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije u domaćinstvima i Pravilnika o sufinansiranju mera energetske sanacije porodično stambenih zgrada i unapređenju svojstava zgrada na teritoriji opštine Srbobran, Komisija za realizaciju mera energetske sanacije objavljuje Obaveštenje:

“Zbog velike zainteresovanosti privrednih subjekata za učešće na Javnom pozivu za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije u domaćinstvima na teritoriji Opštine Srbobran, broj: 06-79-9/21-III od 16. jula 2021. godine, objavljenog na Oglasnoj tabli Opštinske uprave opštine Srbobran i internet stranici opštine Srbobran, dana 16. jula 2021. godine, a u nameri da se pruži mogućnost za učešće što većem broju privrednih subjekata, produžava se rok za podnošenje prijava iz tačke VII Javnog poziva na 09. avgust 2021. godine”, stoji u obaveštenju.

Prijava se mogu predati i lično na pisarnici Opštinske uprave Srbobran ili dostaviti poštom na adresu:

Opštinska uprava Srbobran, Trg slobode br.2, 21480 Srbobran Odeljenje za urbanizam, stambeno-komunalne poslove i zaštitu životne sredine, Komisija za realizaciju mera energetske sanacije na teritoriji opštine Srbobran.

Facebook Komentari