OO SNS-a pružio podršku predsedniku Republike

23. jul 2021.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Politika

Lokalni odbor Srpske napredne stranke izdao je danas saopštenje za javnost u kome iznosi stav, članstva stranke u opštini Srbobran, povodom predsedničkih izbora i kandidature predsednika Vučića na istim.

Saopštenje prenosimo u celosti:

“Opštinski odbor Srpske napredne stranke Srbobran poziva Aleksandra Vučića da se ponovo kandiduje za predsednika Republike Srbije. Smatramo da je to jedini način da Srbija nastavi putem reformi kojim je krenula 2012. godine. Politika Aleksandra Vučića Srbiju je vratila na mesto koje zaslužuje, danas je Srbija stabilna, ekonomski jaka, poštovana i ugledna u svetu. Energija koju poseduje predsednik Aleksandar Vučić zaslužna je za put preporoda kojim je Srbija krenula 2012. godine, nakon decenija propadanja, Srbija je danas lider u regionu i upravo zato neophodno je održati ovaj nivo rada na svim poljima kako bi Srbija dalje napredovala. Okosnica dugogodišnjeg nesebičnog rada, zalaganja i žrtvovanja Aleksandra Vučića jeste upravo podrška koju ima u građanima Srbije. Upravo zbog te podrške, smatramo da je jedini kandidat koji ima legitimitet da Srbiju vodi daljim putem napretka. 

Srbiji je potreban predsednik kao što je Vučić, državnik koji neguje mir i saradnju sa narodima i državama kako Balkana tako i celog sveta. Zbog toga se nadamo da će Predsednik doneti odluku da se kandiduje na predstojećim izborima kako bi obezbedili dalji prosperitet Srbije i očuvali stabilnost i samostalnost. 

Opštinski odbor Srpske Napredne Stranke smatra da je Predsednik Aleksandar Vučić najbolji kandidat za predsednika Republike, imajući u vidu napredak naše države u svim oblastima, zastupamo jedinstven stav, da je Aleksandar Vučić jedini koji sa pozicije predsednika Republike može i treba da nastavi sa vođenjem naše zemlje”, stoji u sopštenju Opštinskog odbora SNS-a.

Facebook Komentari