Poziv za učešće u BISEROVOM eko-kampu

18. jul 2021.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Deca, udruženje

Udruženje za pomoć MNRO “Biser” organizuje 16. po redu eko-kamp pod nazivom “Ponovo zajedno”. Cilj eko-kampa je poboljšanje kvaliteta života, tačnije socijalnih interakcija dece sa smetnjama u razvoju i osoba sa invaliditetom, zajedno sa svima ostalima koji žele da budu deo toga.

“Kroz širok spektar organizovanih aktivnosti i radionica pokazaćemo kako da od razih prirodnih materijala, materijala za reciklažu možemo napraviti nešto korisno i upotrebljivo i samim tim sačuvamo našu okolinu. Deca, mladi i odrasli, uživaće u sadržaju kreativnih, sportsko-rekreativnih, takmičarskih aktivnosti, imaće priliku da pokažu svoje talente, a osnova svega je da se druže. Radujemo se našem ponovnom susretu i druženju”, kažu u Biseru povodom ovogodišnjeg kampa.

Trajanje eko-kampa je 5 radnih dana i obuhvata period od 26. do 30. jula. u Šumici na srbobranskom Vašarištu. Učesnici će svakodnevno dolaziti na kamp od 9.00 sati i tamo boraviti do 15.00 časova. Participacija za sve učesnike je 200 dinara za svih pet dana, i za sve učesnike biće obezbeđeni doručak, užina i ručak.

Eko-kamp je inkluzivnog karaktera, svi koji žele da učestvuju mogu se prijaviti u prostorijama Udruženja: Proleterska 4 i Skopljanska 5, ili na broj telefona: 062 107 9966.

Facebook Komentari