Letnji kamp GLORIA na novoj i zanimljivijoj lokaciji

13. jul 2021.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Deca, udruženje

Civilno društvo “Gloria” iz Srbobrana sa velikim oduševljenjem najavilo je da su se najzad stvorili uslovi za održavanje letnjeg kampa za decu, koji se sa hipodroma seli na obližnji salaš koji nudi nove mogućnosti za igru i zabavu učesnika.

Prijave su otvorene do 19. jula, i potrebno je što pre zauzeti mesta jer im je broj ograničen. Kamp će trajati 2 dana, od 25. jula u 16.00 časova, do 27. jula u isto vreme, na jednom od srbobranskih salaša udaljenim od naselja svega 1,8 kilometara.

Ideja organizatora je da se u autentičnom ambijentu deci približi kako je to živeti izvan naselja, kada su uskraćene sve pogodnosti koje civilizacija pruža, a opet da se pokaže i lepota salašarskog života koji je u balansu sa prirodom.

Svi prijavljeni učesnici treba sa sobom da ponesu: šator, sprej protiv komaraca, odgovarajuću odeću, kupaći (za potrebe tuširanja), kačket ili šešir. Obezbeđena su sva tri dnevna obroka uz pripadajuću užinu, piće, kao i sav potreban materijal za učešće u različitim radionicama.

Cena učešća na kampu je 1.100 dinara, a prijave su moguće na broj telefona: 060 7179 526 – Natalija Barna, ili se javiti u inbox facebook stranice: Civil Szervezet “Gloria” Civilno Drustvo.

 

Facebook Komentari