Iz Bečeja se vratila sa srebrnim odličijem

13. jul 2021.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: atletika, Sport

U subotu za nama, 10. jula, u Bečeju je održana trka “Bečejska Desetka”, sportski događaj koji se u susednoj opštini organizuje po četvrti put, a na kom je takmičarka iz Srbobrana, Aleksandra Vrsajković osvojila medalju.

Organizaciju trke na sebi nosi Atletski Klub “Bečej” koji je ugostio 250 trkača na centralnom gradskom trgu, gde je bio i start takmičenja. Organizovane su trke na 10 i 5 kilometara za odrasle, kao i dečije trke na nekoliko kraćih distanci, a pored muške i ženske konkurencije postojale su i kategorizacije seniora po godinama.

Naša maratonka Aleksandra Vrsajković je u svojoj kategoriji zavredila drugo mesto. “Osim mene iz Srbobrana su u trci učestvovali i Dušan Srdanov, Stefan Mladenović i Stefan Mudrinski. Ja sam osvojila drugo mesto u kategoriji od 40 do 50 godina. Muškarci na žalost nisu osvojili medalje, ali je za Stefana ovo bila prva istrčana trka. Trčalo se 2 kruga po 5 kilometara. Bilo je toplo, smenjivali su se sunce i kiša, ali svakako jedna lepa i zanimljiva trka. Odlični domaćini, naše prve komšije i to je trka koja se ne propušta. Na kraju trke je za sve učesnike organizovan koncert i noćno kupanje na bečejskom bazenu”, iznela je svoje utiske Aleksandra.

Facebook Komentari