U veselju prođe Ivanjdan u Nadalju

08. jul 2021.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Kultura

Jučerašnji dan uneo je malo živosti i doneo najmlađima radosti u mestu koje tokom godine ima vrlo malo društvenih dešavanja. Bilo je lepo videti toliko naroda u centru sela, obilje muzike i druge zabave, dok su deca neumorno trčala sa jednog na drugi kraj nadaljskog parkića.

Kako proslava Ivanjdana u Nadalju nije bila upriličena prošle godine, ovogodišnji 7. juli bilo je više iščekivan i samim tim lepši. Neizostavne su bile tezge za prodaju igračaka, slatkiša i roštilja, brojne lokacije za zabavu najmlađih, od trambolina i mini ringišpila, do neumornih animatora koji su na najrazličitije načine upošljavali pažnju dece.

Bilo je po nešto i za one starije, bogat kulturno umetnički program na bini doneo je nastupe lokalnih KUD-ova, plesnih grupa, pesme i muzike, a neizostavan je bio i Uglješa Surdučki sa svojim već prepoznatljivim šarmom momka iz Bačke, čiji besednički nastupi su u mnogome doprineli da ova svetkovina bude zanimljivija.

Okupljenima se u večernjim satima obratio i predsednik opštine Srbobran, Radivoj Debeljački, koji im je poželeo da se dobro zabave, što možda i jeste najvažnije posle dugog perioda zatvaranja usled globalne pandemije.

“Nadam se da će Ivanjdan ispuniti vaša srca i srca vaših najmilijih, članova porodice, prijatelja i poznanika. Izuzetno mi je drago što posle dužeg vremenskog perioda danas imamo mogućnost da organizujemo jednu ovakvu manifestaciju. Nadam se da će ona biti samo jedna u nizu sličnih koje planiramo da organizujemo u narednom periodu na teritoriji naše opštine. Lepo je videti vas u ovolikom broju, zato mi je čast veća da stanem pred vas. Mogu vam samo poželeti da se večeras lepo provedete, da svi naši dragi gosti jednako uživati u programu koji je pripremljen i naravno koncertu koji se čuva za kraj”, poručio je Debeljački sa bine.

Sam kraj večeri obeležio je koncertni nastup pevača Milan Mitrovića, koji je trajao do kasno u noć.

Facebook Komentari