Dobra reakcija publike na NAS DVE

17. jun 2021.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Kultura

Vrlo brojna srbobranska publika imala je sinoć priliku da pogleda Kabare “Nas dve”, koji su u dvorištu Doma kulture izvele  Tatjana Kecman i Ana Radonjić.

Reč je o duhovitoj, zabavnoj i veoma atraktivnoj priči o ženi koja je opsednuta karijerom, i njenim alter egom kojem nedostaje ljubav. Dok jedna bombarduje publiku receptima, savetima i novim metodama za uspeh u društvu, druga nežnija verzija nje same, pesmom se bori za ljubav, romantiku i ono malo duše što još postoji. Dve potpuno različite žene spaja jedno kabaretsko veče u kojem se spontano peva, glumi i nazdravlja životu.

U današnjim urbanim vremenima u kojima žene, zbog napretka u karijeri, sve više potiskuju sopstvenu prirodu, potrebu za ljubavlju i materinstvom, kabare se našao kao podrška prirodno lepoj i nežnoj ženi. Po reakcijam publike u Domu kulture može se zaključiti da se Srbobrancima ovakavo razotkrivanje modernih dogmi dopalo. Humor uvek dobro prolazi, pa čak i kad ismevaju neke bolne teme bliske većini ljudi.

Uz ovaj komad se sinoć i pevalo, kao na koncertu, tako da on nema samo duhovitu stranu, tu je i zanimljiva priča koja može učiniti da se gotovo svaka žena s njom poistoveti, a da nakon gledanja i muškarci malo bolje razumeju suprotni pol. Iako je kabare izveden prvi put pre više od godinu dana, zbog poznate situacije nije puno puta izvođen, ovo je još uvek mlada predstava koja će tek u periodu pred nama pronaći put do većeg broja gledalaca.

Facebook Komentari