Reprezentativac na prijemu kod predsednika opštine

11. jun 2021.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Lokalna samouprava, Sport

Retka je prilika kad neko od sportista iz opštine Srbobran napravi značajne rezultate na međunarodnom planu, mladi kik bokser Đorđe Vujaković osvojio je srebrnu medalju na Evropskom kik boks kupu u Hrvatskoj, čime je zaslužio da se u njegovu čast organizuje prijem kod predsednika opštine.

Pored predsednika opštine, Debeljački Radivoja, i mladog sportiste, prijemu su prisustvovali Jovica Andrić, član Opštinskog veća zadužen za sport, Miloš Jovanović, direktor JKP “Graditelj”, kao i Nemanja Pantelić, trener Kik boks kluba “Top tim”.

Debeljački se zahvalio Vujakoviću na tome što je na najbolji način predstavljao Srbobran, čestitao mu na medalji i prijemu u državni reprezentativni tim, ali mu je i poželeo da bude zdrav kako bi nastavio sa vrednim radom i kako bi nanizao oko vrata još mnogo odličija.  “Sigurno je da će Đorđe imati veliku sportsku karijeru, razgovarali smo o tome šta je sve potrebno učiniti i kako mi kao lokalna samouprava možemo da mu pomognemo da postigne još bolje rezultate. Đorđe zna da ima podršku opštine Srbobran, kao što je imaju drugi sportisti i klubovi u našoj lokalnoj zajednici. Imamo razloga da se ponosimo brojem sportista i klubova, a u poslednje vreme popularnost stiče i kik boks, iako pripada grupi individualnih sportova za koje ima manje interesovanja nego za kolektivne. Kik boks je postao olimpijski sport i možda jednoga dana budemo imali i olimpijca iz našeg grada. Zato je ovo pravi trenutak da pružimo snažnu podršku ovom sportu, da dodatno motivišemo našeg mladog sugrađanina da i on, eventualno, postane olimpijac. Želimo mu svu sreću u budućnosti i mnogo dobrih rezultata i uspeha u karijeri”, rekao je Debeljački, a zatim je mladom kik bokseru uručio poklon u ime lokalne samouprave.

“Pažnja koja mi je učinjena organizacijom ovog prijam mi mnogo znači, jer vidim da je nekom stalo do mog uspeha. Do sad niko nije pratio kik boks i postignute rezultate, a na ovaj način će se ipak čuti za medalju osvojenu na evropskom kupu. Veliku zahvalnost dugujem Nemanji Panteliću koji me je spremao za ovaj kup, kao i mom treneru Žarku Radoviću”, bio je kratak Vujaković u svom izlaganju.

Nemanja Pantelić, trener u Kik boks klubu “Top tim”, rekao nam je da Đorđe ima ogroman potencijal i da sa njim treba još da se radi, i sigurno je da će još puno puta dolaziti kući sa medaljama. “Uz rad kakav je imao do sad nesumnjivo je da će Đorđe napraviti veliki uspeh. Drago mi je što je ušao u reprezentaciju i što ga nakon uspeha na kupu u Hrvatskoj opština malo promoviše. Kok boks u Srbobranu je zaživeo od kako sam je došao pre dve godine. Broj članova je sve veći tako da se možemo nadati da će još neki momak uskoro krenutu putem kojim ide Đorđe, a koji sam i ja sledio pre desetak godina”, rekao nam je Pantelić.

Facebook Komentari